Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Állatorvos! Select Gold felnőtt mini marha húsos táppal etetem az 5 kg-os 14 hónapos törpe uszkáromat. Nem akarom vegyesen csak szárazzal etetni. Nem okozok egészség károsodást neki csak szárazzal, mert csak vegyes napi adagolást találtam a honlapjukon. Hány gramm a napi adag ha kihagyhatom a nedves tápot? Köszönöm Edit

2016.08.12

Állatorvos

Kedves Edit!

A Select Gold egy jó minőségű, teljes értékű kutyaeledel. nem okoz semmi problémát, ha nem ad mellé mást. Az adagoláshoz annyit, hogy a csomagoláson pontosan megtalálja, hogy mennyi a napi adag a kutya súlyát figyelembe véve. Ez azonban csak egy átlagos mennyiség. Minden kutya egy kicsit más, másképp hasznosítják a tápanyagokat, ezért azt szoktam mondani, hogy a kutyát kell figyelni ahhoz, hogy be tudjuk lőni, mennyi az optimális napi adag.Ha hízik, akkor vegyünk vissza egy picit, ha nagyon sovány adjunk még neki, attól függetlenül, hogy mi van a tápon feltüntetve ajánlatként.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem