Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Állatorvos Úr-nő!” 13 éves westink lába hosszú idő óta sebes, állandóan nyalja. Most táp váltásra került sor, ekőzőleg Vetri -t is adtunk Neki. Volna valami javaslata ezeken túlmenően? köszönöm válaszát előre is.

2016.06.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Elsősorban egy bőrgyógyászati kivizsgálást javasolnék. Az első lépés ilyenkor egy bőrkaparék vétel, hogy a bakteriális, gombás, parazitás kórképeket kizárjuk. Egy westinél sajnos az allergia nagyon gyakori dolog, úgyhogy egy teljesen hypoallergén tápot kezdenék adni neki, illetve helyileg szteroidos sprayket próbálnék.Léteznek vértesztek is, amik az atopiás dermatitist vizsgálják (pollen allergia), de ez a kivizsgálás sokadik lépcsőfoka.Remélem tudtam segíteni. Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem