Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Állatorvos,
Egy évnél fiatalabb hím bettánk a hasvízkór tüneteit mutatja. Egy rövid videót készítettem róla, és ahol vettük, ott megmutattam a dolgozóknak. Ők azt mondták, hogy ez még nem vészes, a vizet kezeljem a Toxivec nevű termékkel. A halat elkülönítettem, friss, kezelt, 26 fokos vízben van, lassan mozog, nem nagyon eszik, fel van puffadva a kopoltyúk alatti hasrész. A pikkelyek nem állnak el, a színét sem vesztette el, csak ott, ahol puffadt, a szeme sem dülledt.
Nem tudom, hogy meggyógyulhat-e ebből az állapotból még a hal, illetve hogy milyen kezelést javasolnak? A neten a sera bactopurt javasolják, az antibiotikum?
Nagyon köszönöm a választ előre is, üdvözlettel
Rostás Ágnes

2016.06.07

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Igen antibiotikum. Azt javaslom próbálja meg a Sera Bactopurt, ha nem túl előrehaladott az állapota, meggyógyulhat.

Látatlanban sajnos ennél többet nem tudok mondani. Sok sikert.Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem