Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Állatorvos!
Kutya oltásokkal lenne kérdésem:
A Merilym mellé beadassam a biocan b oltást,mert az más törzsek ellen véd?
Mennyire hasznos A nobivac piro vakcina?
Beadassam a tenyészkan kutyáimnak a Corona virus-oltást?
Kan kutya elkaphat herpeszvírust?Lehet ellene oltással védekezni?Jelent veszélyt a születő alomra,ha a kan volt fertőzött?

Köszön a válaszát előre is!!
F.N

2015.07.04

Állatorvos

Én nem javaslom, hogy kétféle vakcinát adasson a kutyának. A Borrelym 3 vakcina például három törzs ellen nyújt védelmet. A Nobivac piro vakcina hasznos, de tudni kell, hogy a betegséget megkaphatja a kutya, csak sokkal enyhébben, szövődmények nélkül zajlik le. A  vakcina beadása után a kutya lehet lázas, levert néhány napig. Ha a lehető legtöbb betegség ellen kíván védettséget, akkor adassa be az oltást, de más oktanú hasmenést is elkaphatnak az állatok. Kan kutyákat is be lehet oltani herpesz vírus ellen, de nem szokták. Ha a szuka védett, akkor nem lesz baj. Dr. Szász Ferenc szaporodásbiológiai szakrendelésén érdeklődhet bármilyen tenyészkanokkal kapcsolatos kérdésről.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem