Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Állatorvos!

Van egy komoly gond a cicámmal. Évekkel ezelőtt kezdődött hogy kezdett kipisilni az almon kívülre, aztán a szobában a szőnyegre, parkettára. Végül már szinte csak oda végezte a dolgát. Nemrég új bútorokat, szőnyeget vettünk abba a szobába ahol az alomtálcája van, és azóta bejár pisilni, viszont a nagydolgát kizárólag a szőnyegre végzi. Előtte is volt már ez a régi szőnyeggel is, de most már mindennapos. Viszont pisilni meg az alomba jár. Nem értjük mi ez, és miért változott meg a szokása, egyik sem volt jó, de a jelenlegi helyzet tarthatatlan. Ha ez így megy tovább kénytelen leszek a cicának új helyet keresni. Mivel tudnám elérni hogy a kis és nagydolgát is az alomba végezze? Vettünk neki új alomtálcát, többféle almot kipróbáltunk, illetve a szőnyegre távoltartó sprayt, ecetes mosást, citromos vizet. Semmi nem segít. Kérem adjon tanácsot. A cica amúgy házimacska, bent tartott nőstény, 6 éves, és eü gondja nincs. Ivartalanított, oltott, féreghajtott. Köszönettel: Krisztina

2018.08.10

Állatorvos

Szerintem keressenek fel egy viselkedésterápiában jártas állatorvost és beszéljék át a részleteket. Nagyon jó szakember Dr. Sátori Ágnes.

Vissza a kérdésekhez