Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Cím! Regisztráltam az elektronikus akciós újságra pár hónapja,azóta nem történt semmi.Próbáltam újra regisztrálni,de a rendszer nem engedi..,Így lemaradtam nagyon sok akciós vásárlási lehetőségről,többek közt a holosztikus nedves kutyatáp/renske/ megvételétől.Mivel három állatom van,nagyon nem mindegy,főleg ennek az árunak esetében,hogy mennyit költ az ember.Elég sok pénzt hagyok az áruházban egy-egy vásárlás alkalmával és az elmulasztott lehetőség miatt nagyon csalódott vagyok.Kérdésem lenne,hogy a fenti termékhez hol juthatnék kedvezményes áron és mit kéne tennem ahhoz,hogy megkapjam az elektronikus újságot?Köszönöm válaszukat,üdv

2012.07.16

Állatorvos
Meg szeretnénk kérni, hogy az e-mail címét és ezt a kérést küldje el a fressnapf@fressnapf.hu e-mail címre, utánanézünk a problémának és aktiváljuk a regisztrációt.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem