EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.cim Szeretném megkérdezni,hogy a csirke alelgia vissza térhet-e? Még nem tapasztalom,de váltottam eledelt illetve áttértem felnőtt eledelre ami ARION ebben a termékben tudomásom szerint nincs más a kutyám nagytestű(pireneusi) egyhete kapja nem igen kedveli nem tudom tudna-e javasolni mást hasonló kategoriában. Kösszönöm válaszát.

2013.12.29

Állatorvos
Ha egy kutya egyszer allergiás volt a csirkehúsra, akkor egész életében kerülendő annak etetése, így minden olyan tápé, amelynek összetevői között szerepel. Mindig meg kell nézni azt a címkét, amelyen részletesen felsorolják a táp alkotóit. Nem az ízesítés számít, hanem a tényleges összetevők pontos listája. Eltelhet akár két hét is a tünetek jelentkezéséig. Azt javaslom, hogy menjen be egy Fressnapf áruházba és nézze meg az eladók segítségével azoknak a tápoknak az összetételét amilyen kategóriában vásárolni szeretne.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem