Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Cím!
Van egy 10-13 év körüli fogadott cicám, amelyik az év legnagyobb részét a szabadban tölti. Miután öregecske, szeretném az idei télen is a házikóját elektromos fűtésű lappal ellátni. Kérdésem: van-e szükség erre egyáltalán, nincs-e valamilyen mellékhatása a terméknek – mondjuk a kint kialakított langyos kuckóból nem szívesen mozdul ki és így az egyébként is renyhébb bélmozgása még jobban lelassul. Ezt azért kérdezem, mert az előző télen ilyet használtunk, de félek, hogy újra székrekedéses lesz.
Köszönettel: Horváthné

2017.11.14

Állatorvos

Szerintem, ha tavaly bevált a melegített kuckó, akkor idén is készítsen olyat. Egy idős cicának különösen fontos, hogy melegedni tudjon télen. Bármilyen háza van, biztosan kevesebbet mozog az állat, ha hideg van. Arra figyeljen nagyon, hogy eleget igyon a cica. A székrekedéses macskák többsége dehidrált. Télen naponta több alkalommal kínálja langyos innivalóval (pl.: fűszermentes húsleves higított levével, esetleg vízzel higított joghurttal).

Vissza a kérdésekhez