Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Doktor úr! A egyik macskanknak a testéről több helyen kihullik-nagyon ritka a szőr. A szemei felett is nagyon ritka, valamint a hátsó lábai között. A szemei felett, ahol ritka a szőr, vilagosbarna pörkösnek látszik a böre. Mit javasol kezelesnek? A macskaink lejarnak a mellettünk levő rétre, ahonnan egereket és madarakat hoznak, enni.

2016.06.18

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Látatlanban kezelést mondani nem tudok, mert nagyon szakmaiatlan lenne. Meg kellene vizsgálni a cicát, bőrkaparékot venni, hogy a lehetséges kórokat kizárjuk, és , ha van DIAGNÓZIS, akkor tudunk kezelést mondani.

Lehet parazitás (bolha, rüh, atka), bakteriális, gombás, allergiás bántalom is.

Ha semmiképpen nem tudják elvinni állatorvoshoz , akkor egy parazitairtó cseppet (Advocate, Stronghold)rakjanak rá, de ha nem javul a bőre MINDENKÉPPEN állatorvosi vizsgálatra lesz szükség.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem