Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Doktor Úr /Hölgy/ !
Van egy cicám 8 éves és mostanában hajnal4-től nem hagy aludni. Szoba cica Én rokkant vagyok eddig nagyon jó társak voltunk. Mindig időre evett és nem volt gond. most azonban nem hagy pihenni és kapcsolatunkat lazítja.. Imádom az életem a társam még csak kiabálni sem akarok vele hiszen soha nem volt erre szükség. nem akarom megijeszteni. Mit tegyek , hogy ne bántsam meg de szükségem van a pihenésre. Ő nagyon különleges hiszen gyerekként került hozzám és megérti a szavakat. Napi 24 órában beszélek vele. Most mit tegyek????? Köszönöm előre a segítséget !!! Tisztelettel : Proyer Judit

2016.07.07

Állatorvos

Kedves Judit!

Nem tudom a körülményeket, így nehéz segíteni. Ha még nincs ivartalanítva a cica, mielőbb csináltassa meg a műtétet, ez mindkettőjük érdeke. Nappal foglalkozzon többet vele, játszanak, stb, Éjszaka meg adja a tudatára, hogy alvás van. Esetleg bűntesse azzal, hogy másik szobába zárja, de ha ez sem segít, léteznek gyógynövényes nyugtatók, amiket elég éjszakára alkalmaznia (Feliway, Calmex,Sos bonbon stb)

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem