Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Doktor úr!
Kutyusom 8 éves 28 kg-os, lakásban és kertben is tartózkodik. Eddig nem volt probléma a köröm növekedéssel, de mostanában nincs időm annyit sétáltatni mint eddig és ha sétálunk azt erdőben tesszük. A hátsó lábain rendben vannak a körmök, de a mellsőn van 2-2 köröm, ami szerintem nagyon hosszú. Én nem merem levágni. Vidéken élek, itt nincs kutyakozmetikus. Használna ha gyakrabban sétáltatnám betonon? Régen Pesten éltünk, ott soha nem volt hosszú a körme és ott szinte csak betonon jártunk.
Válaszát előre is köszönöm.

2015.05.08

Állatorvos

A kutya ízületeinek sokkal jobb, ha természetes talajon sétál, emiatt ne sétáltassa betonon. Szerintem egy alkalommal menjen el egy állatorvoshoz, aki megmutatja, hogy hogyan kell levágni a karmokat. Egészen biztos, hogy Önnek is sikerülni fog, ha egyszer már látta.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem