Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Doktor úr/nő 13 éves ivartalanított kandúr cicám van akiről nemrég derült ki hogy veseelégtelensége van. 5 napig kapott infúziót, így az eredményei jók lettek. Sajnos a nedves gyógytápot egyiket sem eszi, ragaszkodik a gourme alutasakoshoz. A száraz gyógytápból esténként és éjjel szemezget. A széklete elég híg, igaz hogy hurka formájú, de híg. Szerencsére naponta csak egyszer van. A kérdésem az lenne hogy széntablettát adhatok-e az eledelébe, persze ha sikerül megetetni vele. A másik kérdésem hogy Stronghold cseppeket kaphat-e a betegségét nem befolyásolja-e, mivel hosszú évek óta kapja ilyenkor amikor pórázzal kint sétálunk.
Köszönettel várom válaszát.
Üdvözlettel Szabóné /szabo1eva@gmail.com/

2016.07.07

Állatorvos

Kedves Szabóné!

A széntabletta helyett különböző bélbevonókat és gyomor nyálkahártya nyugtatókat javasolnék (hatóanyagok:szukralfát, famotidin, pantoprazol stb)-kezelő állatorvosa biztosan segíteni fog-de ha nagyon súlyos a hasmenés adhat neki széntablettát is.Strongholdot kaphat, tudomásom szerint nem okoz komoly problémát, de ha nagyon legyengült a cica, akkor inkább ne terheljék se Srongholddal, se sétával.

Gondolom a vesediéta mellett kap más gyógyszereket és takarmánykiegészítőt, ami csökkenti a káros anyagok felhalmozódását a szervezetében, még akkor is ha nem hajlandó megenni a gyógytápot.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem