Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Doktornő azt szeretném megkérdezni,hogy a kutyám nem tud ráállni a hátsó lábaira ,ez váratlan volt mire hazajöttünki,de amikor picit végigmaszíroztam a grincét és a hátsó lábait,akkor fölállt és kijött az udvarra és elintézte a kis és nagy dolgát.
Elsétált velem úgy 100 m. és vissza, és megint nem tudott felkelni amint elfeküdt.Szeretném kérni a véleményét róla,hogy mi lehet vele
a baj? Volt már epillepsziás rohama évente egyszer és mindig jobban lett,az állatrvos azt mondta akkor még nem kell neki gyógyszer.
Most nem volt remegése legalább is akkor mire haza értünk akkorra már csak a hátsó lábaira nem tudott ráállni.
Tegnap volt egy fájdalmas felnyüszítése szüretkor arra gondoltam megcsipte egy darázs,de aztán nem mutatott semmi tünetet.
6 éves kis keverék kutyus eddig rendkivűl mozgékony volt,tapogatásomra nem mutat fájdalmat, láza nincs ,algopirint adhatok-e neki?
Köszönöm válaszát.Tisztelettel:

2014.09.18

Állatorvos

Sürgősen vigye orvoshoz a kutyát. A leírás alapján az állatnak komoly fájdalmai vannak, amelyek valószínűleg gerinc eredetűek (pl.: pockorongsérv). Nagyon fontos, hogy a kutya  minél hamarabb orvoshoz kerüljön, mert minél később kap kezelést annál rosszabbak a gyógyulás esélyei. Ha a kutya teljesen lebénul, akkor az műtéti indikáció. Ne kezdje otthon kezelni a kutyát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem