Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Doktornő! Teljesen tanácstalan vagyok. 11 éves félperzsa cicánk először éjjeli hányások után teljesen legyengült, 3-4 nap után tudtuk orvoshoz vinni. Ekkor már szinte csak feküdt, nem evett, wc-re sem ment. UH- után közölték, a mája teljesen csomókkal tele, két napot jósoltak, és választ vártak hogy “hagyjuk szenvedni” vagy altassuk el. Az utóbbit elvetve, kaptam 5 napra való felszívott láz- és fájdalomcsillapító szert. Ezzel napról-napra jobban lett. De lányom nem tudván beletörődni a helyzetbe, tovább járta köreit. Béres cseppet és vitamint ajánlottak. A cica két és fél hónapja megvan, sajnos már nem az igazi, de ha “boldog” majd szétesik úgy dorombol. Sajnos sokat fogyott. A kérdésem: A csepp papírjában az szerepel két hónap után hagyjunk egy hónap szünetet. Mit tegyek? Félek hogyha abbahagyom, esetleg már nem segít újra. Azt hiszen neo-vit amit szintén felszívtak (ami kutyás volt de azt mondta a dr.-nő u.az?) az is elfogy, azt adhatom-e állandóra. Válaszát köszönöm.

2017.09.11

Állatorvos

A Béres csepp helyett kaphat a cica mást abban az egy hónapban, például Vetri -DMG cseppeket. Érdemes lenne elvinni a cicát egy hepatológiai szakrendelésre. Dr. Sterczer Ágnes kiváló szakember. Lehet, hogy vannak más gyógyszerek is, amelyek javíthatják a cica életminőségét, növelhetik az élettartamát. A májdaganat ultrahangos képe megegyezhet más kórfolyamatok által előidézett elváltozásokkal.

Vissza a kérdésekhez