Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T Doktornő! vadászgörényünkre rendszeresen használunk spot-on Advantix cseppet.Ettől persze belemegy a kullancs,d e elpusztulva szedjük ki.Érdeklődnék mit lehetne még használni hogy bele se menjen a kullancs,olyasmire gondolok mint kutyáknál a Scalibor nyakörv,ami vízálló is.,vagy cicáknál a nyakörv.Görinket nehogy megmérgezze.Köszönöm a választ!

2016.06.30

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Tudtommal nincs görényre törzskönyvezett kullancsnyakörv. A spot onok nagy része is off label használatú- vagyis nem árt, de törzskönyvezve nincs rájuk. Keressen fel esetleg egy nagy tenyésztőt, vagy egzotikus szakállat rendelőt, hátha nekik van személyes tapasztalatuk ez ügyben. Én jó szívvel nem tudok semmi mást javasolni az Advantixon kívül.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem