Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Doktornő! Van egy dzsungáriai törpe hörcsögöm fiú a korát pontosan nem tudom de olyan 1,5 éves lehet. Már korábban is észrevettem hogy amikor alszik vagy félig fent van a házában akkor magas nyöszörgő sipítozó hangot ad ki.. Nem tudom hogy mi baja lehet! Ez az öregséggel jár ?S

2014.07.22

Állatorvos

Sajnos így, hogy nem látom, hogy mi történik, nehéz válaszolni. Ha az állat rendesen eszik, iszik, jól mozog, akkor nem valószínű, hogy beteg. Az, hogy egy állat idősebb nem változtatja meg a hangadásait normális esetben. A hörcsögök akkor adnak sipító hangot, ha bajba kerülnek, félnek. Lehet, hogy a hörcsög álmodik. Esetleg videóra vehetné ezt a viselkedést és megmutathatná egy állatorvosnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem