EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T Doktornő! Van egy csivava keverék 4 éves ivartalanított kan kutyám. Tavasztól őszig kint van az udvaron kint is alszik. Ilyenkor mikor hideg lesz bent alszik. Szóval a problémám az hogy nagyon hullik a szőre. Nem foltokban, hanem mindenhonnan. Mindennap rengeteg szőrt seprek össze a lakásban. De ez egész télen így megy. A kérdésem, hogy meg lehet valamivel állitani ezt a nagy szőrhullást?

2017.11.11

Állatorvos

Segíthet a gyakori fésülés és bőrtápláló készítmények alkalmazása, de teljesen nem szűntetik meg a problémát, csak mérsékelhetik. Sajnos ha kutya van a lakásban, az az esetek többségében azzal jár, amit leírt, kivéve, ha olyan fajtát tart, amelyik nem hullatja a szőrét…A biztonság kedvéért mutassa meg állatorvosnak az állatot, hogy biztosan nincsen-e bőrbetegség a háttérben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem