Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Doktornő!
6 hónapos pumi szukám egyik füle még mindig nem áll meg rendesen. Rendszeresen mszirozzuk a fülkagylót, néha fél napokra szépen beáll, aztán megint lekonyul. Kozmetikus már igazitotta a szört rajta, fogváltása napkban fejeződött be. Mit tehetnénk, van még remény, hogy a másik fül is szépen álljon?
Válaszát köszönöm : Erzsi

2016.09.07

Állatorvos

Kedves Erzsi!

A masszírozást semmiképpen nem javaslom, mert gyengíti a porcot, ami a fülben van. Ha segíteni szeretnének, akkor adjanak porcerősítőt a kutyának, hátha segít, és kérdezzék meg a tenyésztőt, hogy szokta e kötözni a pumik fülét. Én még nem tapasztaltam, inkább Dobbermannokra jellemező stb, de bármi elképzelhető.

Sok sikert.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem