Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T Doktornő/Doktor úr!
2014. I.11-én voltam a FRESSNAPba vásárolni. Ott találkoztam egy idős hölggyel, kezébe tartott egy 8 hónapos nagyon szép tigris mintájú kislány cicát. A cicának ragyogó fényes szőre, ragyogó élénk tekintete volt. Nagyon tisztán tartott kis állatka volt. Ott mesélte el a hölgy, hogy el kell ajándékoznia, mert nagyon beteg és nem tud tovább gondoskodni róla. Megmondom őszin szívem megszakadt mikor rá néztem a hölgyre, láttam mennyire oda van.
Felmerült bennem, hogy haza viszem az én cicám mellé, aki 7 éve van velünk fiú cica, de meg van operálva. Mivel nagyon szeretjük egy kicsit el is van kényeztetve.
Kérdésem az lenne, hogy vajon hogy viselkedne a cicánk – mivel Ő az Úr a lakásba – ha haza hoznám azt a kis cicát? Eltudja-e fogadni jelenlétét? nem bántaná-e?
Kérném szíves tanácsát.
Üdvözlettel
Csurgay Ervinné
ecsugay@freestart.hu

2014.01.12

Állatorvos
Erre a kérdésre nem tudok biztos választ adni, mert minden cica más. A macskák általában nem szívesen fogadják az új jövevényeket. Sokszor agresszívak és előfordul ivartalanított állatoknál is, hogy jelölni kezdenek....Az is előfordul, hogy kisebb-nagyobb nehézségek után minden jól alakul és a cicák jó cimborák lesznek. Szerintem ha nagyon vágyik a másik cicára, akkor próbálkozhat, de jó ha talál Valakit ahová mehet a cica abban az esetben, ha nagyon reménytelen a helyzet. Sajnos erre a kérdésre csak az Önök cicája tudja a választ.....
Vissza a kérdésekhez