Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Doktornő/Doktorúr!
A lakásban, ahol lakok nemrég 2 macska is lakott. Bár alaposan kitakaritottam, még igy is biztosan rengeteg szőr maradt utánuk. Milyen vegyszerrel tudnám a kárpitokat, illetve a parkettát lekezelni, ami a még rajtuk megbújó szőrökön lévő fehérjét közömbösiti/elpusztitja, mert ez még igy is durva allergiát vált ki nálam?
Válaszukat köszönöm előre is.
Andrea

2014.11.05

Állatorvos

Szerintem kölcsönözzön takarítógépet és kárpittisztítót. A szőrt nem lehet vegyszerrel eltávolítani, hiszen egy olyan erős vegyszer, ami akár a szőrt is feloldja, minden mást is tönkretenne. A bútorokról nedves szivaccsal is megpróbálhatja eltávolítani a szőrt. Sajnos ha macska volt egy lakásban, akkor hosszabb idő is eltelhet,  mire sikerül megszabadulni a szőrtől, főleg, ha a kárpitokat is a lakásban hagyták a régi tulajdonosok…..

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem