Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Doktornő!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy befogadtunk egy pincser/mopsz kan keverék kutyust júliusban lesz egy éves. 3nappal ezelőtt egy körülbelül 6hetes kandúrt. Nagyon jól kijönnek a cica szereti őt, ahogy látjuk a kutya sem mutat semmiféle agressziót irányába nem tekinti zsákmánynak, ha a vizéből iszik ételét szaglássza nem morog nem kap oda, stb. A cicát az orvosunk féreghajtózta, másnap ki is jött belőle úgy néz ki az összes orsóféreg kb 4-5 db. Viszont a kutya folyamatosan nyalogatni akarja a fenekét, a cicát nem igazán zavarja nem vesz róla tudomást. Nem tudom hova tenni a kutya viselkedését, akármikor elindul a cica felfedezésre ő megy utána szaglássza nyalogatja tisztogatja pedig kan. Farkát nem mozgatja füle kicsit előre csapva de abszolút nem agresszív a fellépése néha játékosan ugrál is mellette. Csak a folytonos nyalogatás zavar minket mert már nagyon tolakodóan nem hagy neki teret. Elképzelhető hogy beteg a cicus és még érez valamit? Vagy ez csak pusztán gondoskodás?
Válaszát előre köszönöm!

2016.06.20

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Inkább ismerkedésnek, tisztogatásnak gondolnám, de nagyon fontos, hogy most mind a két állatot újra féreghajtsák, mert a cicából ürülő féregpetéket a kutya most benyalta, és ő is megfertőződhetett, így egymásnak fogják adni folyamatosan a férgeket.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem