EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.doktornő!
Van egy 5 éves skót-logófülű cicám,akit nem rég húgykővel műtöttek.Gyógytápot kellene vele etetnem, de azt nem eszi. A net-en olvastam,hogy lehet venni pasztát, ami savanyítja a vizeletet .Ezt akkor nyugodtan belekeverhetem az eddig megszokott húskonzervébe és ugyan azt a hatást érem el?Valamint azt is olvastam,hogy az aszkorbinsavval is lehet savanyítani.Igaz?

2015.04.23

Állatorvos

Az Uropet paszta a vizelet savanyítására szolgál kizárólag, míg a gyógytápok hatása ennél sokkal szélesebb körű. Feltételezem, hogy a cicának volt kőanalízise a műtét után. A megfelelő diéta a kőanalízis alapján állítható be. A leggyakoribb, hogy a cicáknak struvit köveik vannak. A speciális tápok oldják a köveket, és csökkentik azok újbóli kialakulásának lehetőségét olyan módon hogy: segítenek kialakítani a megfelelő vizelet ph-t, tartalmaznak antioxidánsokat és omega-3 zsírsavakat, és kontrollált mennyiségben tartalmaznak magnéziumot, kálciumot és foszfort (amelyek a kövek építőelemei). Nagyon hasznos lenne, ha találnának olyan gyógytápot, amit a cica elfogyaszt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem