Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Doktornő!
Van egy kb.3 hónapos talált cicám,1.5 hete kapta meg az első oltását,de sajnos elkapta pontosan nem tudom a nevét de valami macska vírust/ fekélyes volt a szájpadlása,lázas volt,hasmenés stb../ természetesen voltunk orvosnál és már jobban van.A kérdésem az lenne,h az orvos mondta,h ne engedjük ki a szabadba ,csak sajnos azt nem értettem,h csak a betegsége alatt vagy amíg meg nem kapja a következő oltást, félek nehogy összeszedjen megint valamit.A másik kérdésem,h a száraz tápra rá lehet valahogy szoktatni,mert azt sehogy se akarja,vagy inkább hagyjam. Köszönöm előre is a válaszadást. Üdv,B.Zsoltné

2017.10.06

Állatorvos

Kérdezze meg állatorvosát, hogy mire gondolt, szerintem arra, hogy addig ne engedje ki, amíg nincsenek meg az oltásai és amíg meg nem erősödik. Ha egy macska hozzászokott valamihez, akkor elég nehéz rávenni, hogy új táplálékot egyen. Azért van esély arra, hogy még hozzászokhat a száraz eledelhez, mert még kölyök. Ne a lábadozás időszakában próbálkozzon az új étellel. Később vegyen neki jó minőségű tápot és kínálja meg vele minden nap. Megpróbálhatja áztatva és langyosan kínálni a tápot, hátha úgy szívesebben fogyasztja (ezzel csak akkor próbálkozzon, ha szárazon nem eszi).

Vissza a kérdésekhez