Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.dr-nő! Fresnapf-ban véletlenül a 4,5 hónapos kutyusunknak a Select Gold konzervből a felnőtt kutyásat vettük, nem a juniort. Odaadhatom neki nyugodtan? 4 db-ot vettünk?Nem lesz tőle baja?Köszönettel.G. Ildikó

2015.01.24

Állatorvos

Nem lesz semmi baja a kutyának, nyugodtan megeheti. A lényeg az, hogy hosszútávon mindig a korának és aktuális egészségi állapotának megfelelő táplálékot fogyassza. A tápváltás okozhat esetleg problémát, amennyiben érzékeny a kutya, ez hasmenésben nyilvánulhat meg. Ha nagyon óvatos, akkor úgy is felhasználhatja ezt a négy konzervet, hogy kis adagokban a junior konzervhez keveri. Így el is fogy és nem is lesz hirtelen váltás.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem