Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Dr-nö ! A cicám vemhes bármelyik pillanatban világra hozhatja a kicsiket mivel szobacica már készitettem neki dobozt tettem bele takarót párnát de nem akar belemenni inkább a ruhás szekrénybe keresgél ! Mit tegyek mert nagyon aggódom ! Válaszát köszönöm .T.Csapó Margit .

2017.05.16

Állatorvos

Kedves Gazdi! Tegye be a dobozt a ruhásszekrénybe. Valószínűleg a doboz most olyan helyen van, ami nem “odúszerű”. A cicák szeretnek elbújni, sőtétben, kicsi helyen a fialáshoz. A kinti cicákat sokszor meg sem lehet találni, úgy elrejtik a kicsiket és csak enni járnak haza. Javaslom, ha a cica megellik (akkor sem kell zavarni, szeretik titokban tartani), akkor se nagyon zaklassa a családot, mert akkor a cicamama át fogja költöztetni a kölyköket. Ha a mama kijön enni, Őt meg kell nézni, hogy jól van (esetleg hívja ki az állatorvost). Az almot is meg lehet nézni, de csak keveset zavarják őket.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem