Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.DR-nő GIGI nevű kiskutyám már 14-éves lesz augusztusba.Sajnos hasnyálmirigy gyull-kapott vérvizsg Iipáz 7000! megkezdték az infuzios kezelést.4-napig kapta nagyon nehezen türte. vettünk neki vetriDMG oldatott A kis szivére is szed gyogyszert CARDALIST és Diaphyllint. Gigi bichon-bolones 2,5kg.miskárolt.szeretném tudni hogy milyen esélyeim vannak mert nekünk Gigike igazi családtag és van neki 2db kölyke akik már 11-évesek.Nem szeretnénk őt elvesziteni.előre is köszönöm öszinte válaszát!

2016.04.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ez már nagyon idős kor egy kutyusnál. Sajnos egy átlagos betegséget is igen nehezen viselnek már ebben a korban, mert az immunrendszer nem megfelelően működik. A hasnyálmirigy gyulladás általában igen komoly betegség, sajnos van olyan súlyos formája is amit egy fiatal teljesen egészséges kutya sem tud túlélni. Ennek ellenére a kezelőorvos látja jobban a helyzetet, Gigi hogy reagál a gyógyszeres kezelésekre, mennyire javul az állapota. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek érte.

Sok sikert

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem