EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Dr no van egy bolognyes kis kutyusom nagyon aggodunk,mert ido kozonkent horog es nem kap levegot.ilyankor fel vesszuk simogatyuk,es igy 1-perc mulva rendbe jon mi lehet az oka kerem segitsen.No nem mind ha maskor nem simogatnank,hiszen ugy tartjuk mind a gyerekunket.Kerem segitsen nekunk.Mi tevok legyunk?koszonom elore is.

2016.08.21

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Sok betegségnek lehetnek ilyen tünetei. A teljesség igénye nélkül: szívbetegség, tüdőprobléma, légcsőcollapsus stb. Mindenekelőtt egy alapos fizikális vizsgálat és mellkas RTG -re lenne szüksége a kutyának, aztán ha nem jutnak előrébb, vér- , vizeletlabor, szívultrahang és endoszkópos vizsgálat is szükségessé válhat. Látatlanban, vizsgálat nélkül ennél többet nem tudok mondani.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem