EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Dr nő/úr .Be fogadtunk egy kis kutyát amit 5 testvérével 1 zsákban találtak ,de csak 2-en élték túl az egyik kutyust el hoztam.A szeme se nyilt ki még .Kb hány hetes korban nyillik ki a szeme? És honnan tudom meg hogy eleget adtam neki enni ? Válaszát előre is köszönöm T.Atesz

2016.02.09

Állatorvos

A kiskutyák szeme 10 napos koruk körül nyílik ki. Fontos, hogy a kutyatejpótlót mindig langyosan adja, 2-3 óránként éjszaka is. Fontos, hogy ne tömje tele a kölyköt, addig etesse, amíg a nagyon mohó szopást abba nem hagyja, és láthatóan már teli a pocak. Ha a kölyök az etetés után nyugodtan alszik kb 2 órát és nem sivalkodik folyamatosan, akkor jó a mennyiség. A jó minőségű kutyatejpótlókon van adagolási útmutató, ahhoz tartsa magát. Nagyon fontos, hogy minden etetés után nedves langyos vattával masszírozza a végbélnyílás és a pocak környékét, mert egy ilyen fiatal kölyök még nem tud magától üríteni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem