Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Fessnapf!
Érdeklődnék ,honnan lehet tudni ELŐRE mik lesznek a következő akcióba?
És mikortól?
Nagyon kellemetlen,hogy nem tudok előre kalkulálni,mikor érdemes Önökhöz menni.E miatt lassan leszokunk a Fressnapfról.Azt irja ma nincs jelenleg futó akció ,ha rákattintok az akciós ujságra,pedig egy csomó minden akcióban van.Nagyon sajnálom ,de szerintem a Fressnapf földbe fog állni ilyen propagandával…
Sajnálom.

2012.03.05

Állatorvos
Tisztelt Érdeklődő!
Folyamatosan vannak időszakos akcióink általában kifutó termékekből, amelyeket a honlapunkon hirdetünk meg. Az akciós újságunkban megjelenő akciók meghatározott időszakra szólnak, általában minden hónap 2. hetében kezdődnek. Az akciós újságunkra a honlapunkon tud regisztrálni. Újdonság, hogy az újságok hátoldalán kuponokat talál, amelyek az adott hónap végéig érvényesek. Honlapunkat naponta többször frissítjük, a hírek, újdonságok és termékbemutató rovatainkat érdemes figyelnie.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem