Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T. Fressnapf!

Azzal a panasszal és kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy a szomszédom galambokat tart és reggelente kiengedi repülni őket, és az én tetőmre szállnak le megpihenni. 3 éve lett csinálva a tető (zsindelyes) és nem szeretném ha tönkre tennék. Olvastam, hogy mennyire fertőző és rongáló a madarak ürüléke, és nem beszélve hogy elcsúnyítja a tetőt is. Nem sport célból vannak a galambok tartva. Kérdeztem már a helyi jegyzőt is, de ő tehetetlen. Sajnos a szomszéddal nem vagyunk olyan viszonyban, hogy rendezni tudnánk ezt.
Érdeklődnék, hogy Önök mit javasolnának. Tudunk esetleg valamit tenni, vagy csak tétlenül nézhetjük ill. egész délelőtt az udvarból különböző zajkeltő dolgokkal próbáljuk elhessegetni a “kártevőket”. Köszönöm előre is!

2012.03.08

Állatorvos
Érdeklődjön az Ön lakókörzetében hatályos állattartási rendeletről. Ha engedélyezett azon a területen a galambtartás, akkor hivatalos úton nem sokat tud tenni. Esetleg próbálja meg felvenni a kapcsolatot galambspecialista állatorvosokkal (pl.: Dr. Talpag Bálint, Dr. Schindler Gábor), hátha tudnak olyan megoldást, ami erőszakmentesen távoltartja a madarakat. Esetleg érdeklődhet a Magyar Madártani Egyesületnél is (MME).
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem