EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Tangó

Tangó

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Staffordshire Terrier keverék
Szín:Zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Tangó 2015. augusztusi születésű, staffordshire terrier keverék kan. Zalaigricén kóborolt, onnan került a gondozásunkba. A bekerülését követően azonnal megkapta ugyan a védőoltását, de még a védettség kialakulása előtt parvo fertőzést kapott el, 9 napig infúzión élt. Szerencsére leküzdötte a súlyos betegséget, ám jelenleg is Intestinal gyógytáppal kell etetni, hamarosan fokozatosan visszaállíthatjuk már a normál étrendre. A kanokat egyáltalán nem tolerálja, szukákkal összeszoktatható, a cicákhoz fűződő viszonya nem ismert. Emberekkel végtelenül barátságos, hálás természetű eb, a leendő gazdának azonban tisztában kell lennie a fajta sajátosságaival, mivel hajlamos az önfejűségre. Játékos, aktív és életvidám. 6 éven felüli gyerekek és idősebbek mellé is bátran elvihető. Pórázon ügyesen közlekedik. Oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Tangóról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem