Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Segítsen Ön is a mentőkutyák kiképzésében!

Társ a bajban

2018. október 15.

Segítsen Ön is a mentőkutyák kiképzésében!

A Fressnapf nem csak egy áruházlánc, hanem egy közösség. Számunkra nagyon fontos, hogy kedvenceink mindig a legjobbat kapják, ugyanígy azok az állatok is, akik teljes odaadással állnak szolgálatunkba baj esetén. Most Ön is támogathatja a mentőkutyákat és életeket menthet a Fressnapf barátságkarkötők megvásárlásával!

A Fressnapf közössége újra és újra bebizonyítja, hogy az állatok iránti szeretet fantasztikus dolgokra képes. A Társ a bajban kezdeményezéssel a tavalyi évhez hasonlóan, a Baptista Szeretet szolgálat Rescue 24 mentőkutya kiképző részlegét szeretnénk támogatni. A múlt évben  pontosan 4 072 950 Ft-ot adományoztunk a szervezetnek, és bízunk benne, hogy idén még több segítséget tudunk nyújtani számukra.

Látogasson el áruházaink egyikébe és szerezze be a Fressnapf barátság karkötőket, amelyek megvásárlásával darabonként 450 Ft-al támogatja a mentőkutyák kiválasztását, betanítását és hozzájárulhat a jövőbeli akciók sikeréhez.

Legyen Ön is részese ennek az állati megmozdulásnak, és viselje a karkötőt támogatása jeléül! A karkötőket keresse a Fressnapfban!

Segítségüket a Fressnapf csapata, az alapítvány, a mentőkutyák és kiképzőik nevében is előre köszönjük!