Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Tas gazdit keres

Tas gazdit keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:beige
Kor:Kölyök
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
Tas

Tas három hónapos múlt éppen. Apró kölyök, aki nagyon sok gondoskodást, törődést és szeretetet igényel. Szerető, gondoskodó családot keresünk a számára. Oltási program-és ivartalanítási kötelezettség mellett.

Kérjük, gondold át, valóban felelősségteljesen tudsz-e gondoskodni egy életen át egy állatról. Egy ekkora kiskutyának nagyon nagy szüksége van a folyamatos törődésre, szeretetre, nevelésre, és egy felnőtt kutyának sem kevésbé. Képes vagy erre? Meg tudod adni neki azt, amire szüksége van? Kitartasz mellette élete végéig? Vagy a költözéskor és ha baba érkezik ő lesz az első, akitől megválsz? Az állatok is éreznek és kötőtödnek. És a mai világban az emberre vannak utalva.

Az örökbefogadás nem kötelező, viszont nagyon komoly döntés! Köszönjük, ha átgondolod a döntésed.

Érdeklődni az örökbefogadásról: www.budaorsiallatmenhyle.hu, budaorsiallatmenhely@gmail.com, +36706016700

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem