Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Tavasz, húsvét, Fressnapf

2018. március 26.

Tavasz, húsvét, Fressnapf

Húsvétkor is fordítsunk extra figyelmet apró bundás barátainkra, és lepjük meg őket kisebb-nagyobb ajándékokkal, hisz ez az ünnep róluk is szól! Gondoljuk át, mire van rágcsálónknak szüksége, vagy egyszerűen csak kedveskedjünk neki egy új ketreccel vagy ínycsiklandozó falatokkal. Azt azonban ne felejtsük el, hogy az együtt eltöltött vidám pillanatok azok, amik megfizethetetlenek.

A nyulak számára nagyon fontos, hogy legyen egy hely, amely menedéket és biztonságot ad nekik, amelyet saját tulajdonuknak éreznek. Otthonuk alját érdemes bőségesen megszórni alommal, mivel a tapsifülesek imádnak ásni és odúkat készíteni. A széna a nyuszik fő tápláléka, ezért mindig elegendő mennyiségben legyen belőle a ketrecükben. Minden tapsifüles más és más szénát és almot kedvel. A REAL NATURE „Zöld Természet“ prémium minőségű széna értékes fűfélékből, gyógynövényekből és virágzatokból készül. A kímélő szárítási módnak köszönhetően természetes a színe, fűszeres az illata és mennyei az íze. Ráadásul mesterséges adaléktól mentes és 100%-ban természetes.

Ha húsvét alkalmából nyusziját is megajándékozná, de nem tudja mivel, ne aggódjon, mi segítünk! Március 7. és 31. között látogasson el Fressnapf áruházunk egyikébe és válasszon a következő termékek közül: 1kg-os REAL NATURE zöld réti széna 12%, vega alom 20% vagy szénarácsos ketrec 24% kedvezménnyel. Ugorjon be Ön is üzletünkbe, és hozza magával kedvencét is!