Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T:Doktor Úr! 6 éves perzsa cicám ekcémás.Elvittem orvoshoz, megkapta a szükséges injekciókat, a kenőcsöt,ápolgattam, aztán azt vettem észre, hogy most a másik felén, a nyaka alatt is jeletkezett az ekcéma és mellette, szerintem depressziós is lett, mert csak ül egy sarokba és nagyon fél még tőlem is, aki naponta kefélgeti szeretgeti. Nem tudom, újra vigyem orvoshoz,félek, tönkretenném, amit eddig elértem nála, már néha előbújik. Eddig nem volt ilyen.

2012.08.07

Állatorvos
Szerintem hívja fel telefonon az állatorvost és kérdezze meg, hogy a készítménynek amit adott esetleg létezik-e tablettában is beadható változata, illetve tájékoztassa, hogy az elváltozás terjed a cicán. Ő a korábbi vizsgálat alapján meg tudja majd mondani, hogy mi legyen a következő lépés (esetleg bőrkaparék vizsgálat- célzott kezelés). Az is lehet, hogy allergia áll a háttérben, abban az esetben célszerű lenne hypoallergén táppal etetni a cicát.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem