Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Teddy

Teddy

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Terrier keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Teddy 2012. júniusi születésű, foxterrier keverék kan. A gyepmester fogta be a Zalaegerszegen kóborló kutyát, chippel rendelkezett, így előkerült a gazdája. Kiderült azonban, hogy a gazda anyagi körülményei nem teszik lehetővé a kutya további tartását, így lemondott róla és a gondozásunkba került az eb. Kedves, játékos és rendkívül mozgékony állat, egy vidám bohóc, a hangját is szereti hallatni. Mivel domináns természetű, ezért elsősorban egyedüli kutyának javasoljuk, bár a szukákkal jellemzően nem konfrontálódik. A cicákkal összeszoktatható. Bármely korosztály, gyerekek és idősebbek számára is ideális társ lehet, ha kellő időt tudnak fordítani a lemozgatásához, kertes házba való kinti-benti tartással. Pórázon szépen vezethető.

További képek Teddyről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem