Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Teljes erőbedobással az élősködők ellen: Frontline-nal!

2016. július 01.

Teljes erőbedobással az élősködők ellen: Frontline-nal!

A nyári meleg különösen kedvező az élősködőknek: a kullancsok és bolhák valósággal tobzódnak az áldozatokban, a háziállatok pedig bárhol ki vannak téve a támadás veszélyének. A kellemetlenségeken túl ezek a rovarok komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak, ráadásul, ha nem érkezik idejében a segítség, kedvencünk életével fizethet a csatangolásért.

Óvja négylábú barátját az extra hatékony Frontline Combo Spot Onnal! A cseppekkel nem csak állatát, de otthonát is megóvhatja a bolháktól, így elkerülheti a további fertőzést. Ráadásul a kullancsokat még a kórokozók átvitele előtt elpusztítja, és a kifejlett bolhák mellett a petéket és a lárvákat sem kíméli a kezelt kutyák és macskák környezetében.

Miért hagyatkozna félmegoldásra, ha egy szakértők által összeállított kombinációval nemcsak megelőzhet, de kezelhet és az újrafertőződést is megelőzheti? Mindezt ráadásul cseppnyi gondoskodással, kedvence számára teljesen fájdalommentesen, kellemetlen mellékhatások nélkül!

Válassza az Frontline Combo Spot Ont cicája vagy kutyája számára!

Irány az aggodalmak nélküli nyári szabadság! 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem