Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A természet íze: REAL NATURE Country Selection

2017. április 28.

A természet íze: REAL NATURE Country Selection

Magas hústartalommal bíró, mégis könnyed, diétás eledelt szeretne kedvencének? Próbálja ki a Fressnapf prémium minőségű termékcsaládját, a Real Nature County Selection-t! Egyszerűen, természetesen.

A Country Selection közelebb hozza a természetet: az alpesi marhafehérjét, Brit-felföldről származó bárányt, friss lazacot és kiváló mínőségű rénszarvasfehérjét tartalmazó változatban is kapható eledel minden egyes falatja jutalom.

Real Nature Country Scand adult lazac&rénszarvas 12kg

Mi teszi különlegessé az eledeleket? Az Európa különböző területeiről származó, válogatott összetevők: a vidéki ízek garantáltan négylábú barátja új kedvencei lesznek! Gabonafélék helyett pedig könnyen emészthető burgonyát tartalmaz, illetve 30%-ban gyümölcsöt, zöldséget és zöldfűszereket.

„Én a REAL NATURE Country Selectiont ajánlom, mint természetes diétát, mert a gabonamentes formulái mesterséges adalékanyagok nélkül készülnek. Minőségi, egészséges és organikus összetevőket tartalmaz, így biztosítja kisállatom a remek közérzetet és óvja őt az emésztési panaszoktól.” Erika, 23

Az eledelek receptúrái kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, kiegészítve táplálkozásélettani szempontból értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal – hozzáadott mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízfokozók nélkül. Az A vitamin az egészséges bőr, az állat éjszakai látása és a sejtnövekedés szempontjából fontos, a D3-vitamin pedig döntő jelentőségű a csontok növekedése és fejlődése során.

A kicsikre is gondoltunk: a bundás barátok szervezetének elsősorban húsra van szüksége.  A REAL NATURE Country Selection pontosan azt nyújtja, amire a fejlődésben lévő kutyáknak szüksége van: teljes értékű eledel bármilyen fajtájú és termetű kisfarkasnak, ugyanis a krokettek mérete optimálisan igazodik a kölykök és a fiatal kutyák igényeihez egyaránt.

Keresse a finomságokat kizárólag a Fressnapf-áruházakban!