Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Tiborc nyugodt, bájos pofijú szépfiú

Tiborc nyugodt, bájos pofijú szépfiú

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Tiborc – 2 év körüli magyar vizsla kan

 

Tiborc egy másik állatvédő szervezettől került a gondozásunkba, a rutin szívféreg tesztje pozitív lett, a kezelését megkezdtük az általunk alkalmazott lassabb, de biztonságosabb kezelés mellett. A standard vizsla mérettől alacsonyabb, nagyon bájos pofijú fiúcska. Emberekkel nagyon barátságos, szereti, ha simogatják, nyugodt természetű, nem ugatós, imád a kanapén pihenni és az emberek közelében lenni. Tanulékony, figyelmes, pórázon nagyon szépen sétál, autóban szépen utazik.

Kutyatársaival nagyon jól kijön, bármikor és bárkivel szívesen játszik. Minden kutyához farok csóválva megy, nem ellenségeskedik, nem szereti, ha morognak rá, ilyenkor ő is morog, de nem kezdeményezi a támadást. A macskákat nem kergeti, kitartással összeszoktatható lenne velük.

Egy korábbi -általunk ismeretlen körülmények között történt- rosszul összeforrt törés miatt a jobb mellső lábára sántít. A vizsgálatok alapján nincs szükség operációra, fizioterápiával javítható az állapota.

 

Képek Tiborcról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album389/tiborc/

 

Tiborc kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféreg kezelésének folytatásával és ivartalanítási kötelezettséggel fogadató örökbe.

 

Örökbefogadásukkal kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem