EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Tisza labrador retriever gazdát keres

Tisza labrador retriever gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:fekete
Kor:Kölyök
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: kan
kor: 8 hónapos
szín: fekete
fajta: labrador retriever
leírás: Tisza 8 hónap körüli, ébenfekete labi fiúcska, aki Tiszavárkony utcáin kóborolt éhesen, gazdátlanul, magányosan. A helyi állatbarátok segítségével került gondozásunkba.
Az ő eddigi történetét sem sikerült megismernünk, de az biztos, hogy rövidke élete nem telhetett túl jól, s ennek ékes bizonyítéka a fején látható, már gyógyulófélben lévő sebhely.
Annak ellenére, hogy a sors eddig nem volt vele túl kegyes, Tisza nem vesztette el hitét és bizalmát az emberekben., Nyitott, érdeklődő és barátságos kétlábú segítőivel szemben. Rendkívül okos és tanulékony, láthatólag igyekszik megfelelni az elvárásoknak. Kedves, bújós kutyus, aki megpróbál minden jó szót, simogatást begyűjteni. Ügyes, mozgékony, jól ugrik és mászik, mindenre, amire csak lehet, így fontos számára a kutya biztos kerítés. Nem csak az emberekhez, de kutyatársaihoz is barátsággal, játékosan közelít. Mára már szobatiszta, az autóval való kapcsolata is egyre jobbnak mondható, bár az utazáshoz használt boxot nem szívleli. Környezetére kíváncsi, az utcai történéseket lelkesen kommentálja.
Oltva, chipezve és ivartalanítva várja álomgazdiját, aki kellő időt áldoz a mozgatására, agyi fárasztására és ahol tényleg igazi családtaggá válhat.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: talált
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: röntgennel diagnosztizált, de teljesen tünetmentes csípőízületi diszplázia

Tisza fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1073
Tisza képtára

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem