Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztel Állatorvos! Segítségét kérném 13 hónapos belga juhász- labrador keverék kutyám ügyében, Maja 3 hónapos kora óta szobatiszta lakásban tartott kutyus, aki este mellettem alszik.. Imádom napjában 3 szor viszem sétálni, labdázni. Ennek ellenére nem értem pár hónapja Maja reggelre a dolgozószobába (egy bizonyos helyre) 1-2 cm-es kakit rak. Nem rendszeresen, hanem hol 1 hónapban egyszer, hol hetene. A székletet vissza tudja tartani, mert 6 és félhét között megyünk ki, először, akkor elvégzi a pisilést kakilást. Vesszek meg ha értem! Mindig tudom, hogy odakakilt, mert akkor reggel nincs mellettem az ágyba. Nem tudom mi a teendő ilyenkor, a a szönyeg, amire a minimális kakit rakja már olyan tiszta, hogy ennél tisztább nem lehet, spéci szagtalanító, stb. Miért csinálja, és mit lehet tenni? Előre is köszönöm a segítségét.

2018.02.09

Állatorvos

Gondolkozzon, hogy nem köthető-e ez az esemény bizonyos típusú ételekhez, az etetés időpontjához, vagy az utolsó séta időpontjához vagy hosszához, esetleg más eseményhez. Egészen kicsi az a bélsár, amit produkál, ez olyan, mintha elvégezné a dolgát, de egy kicsi benne maradna ilyenkor.

Vissza a kérdésekhez