Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztel Doktor Úr!
Ma hoztuk haza cicusunkat az állatorvostól el volt dugulva a húgyvezetéke felírt egy royal canin nevű tápot hogy azt adjuk neki. Megrendeltem már, de elég borsos az ára. Szeretném kérdezni, hogy a freshnapban nem-e lehet valami hasonlót kapni, mert így kicsit drága lesz az etetése. Előre is köszönöm Anikó

2012.12.08

Állatorvos
A Royal Canine csak egy márkanév, ebből nem derül ki a táp típusa. A húgyvezeték elzáródását többféle kristály is okozhatja és ezek más és más típusú diétát igényelnek. Feltételezem, hogy az állatorvos a Royal Canin állatorvosi gyógytápok közül javasolt egyet, ezeket nem lehet az áruházban kapni. A betegség kezdeti szakaszában mindenképpen ezt etesse. Ha a cica meggyógyult, akkor lehet próbálkozni más típusú táppal is, de előtte egyeztessen a kezelő állatorvosával. Az áruházban lehet kapni húgyúti betegségre hajlamos macskák számára megelőző tápokat (pl.: Purina cég).
Vissza a kérdésekhez