EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztel Doktornő!
Leopárd gekkóm 2 hete nem akar enni, utoljára még rendesen evett kb 10 lisztkukacot, azóta 2 hét alatt összesen 2 tücsköt evett. Hiába van az orra előtt, nem veszi észre, rá se néz. Félek, hogy megvakult, de ha kinyitom a terráriumot a legkissebb rést is megtalálja és kidugja rajta a fejét, ilyenkor mégis olyan mintha látna rendesen. A farka nem vékony, de mégis aggódom érte. Várjak még, hátha csak nem éhes?
Köszönettel!

2017.06.12

Állatorvos

Nem jelenthetem ki felelősen a távolból, hogy várjon még. Én úgy gondolom, hogy vigye orvoshoz az állatot még mielőtt leromlik a kondíciója. Mindent könnyebb akkor gyógyítani, amikor még nem elhúzódó a probléma.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem