Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztel Doktornő!

13 éves szuka palota pincsim tegnap óta nagyon kedvetlen, sokkal kevesebbet eszik, sokat alszik és ha ébren van mindig a hasát símogattatja. Úgy tűnik fájhat neki, vagy görcsöl, néha mintha remegne neki. Ma észre vettem rajta, hogy megduzzadtak az emlői és a nemiszerve, a jobb hónaljánál kitapintottam egy csomót is, és két mellében is vannak csomók. Egyre jobban aggódok érte. Amúgy is sokat alszik és mindig simogattatja magát, de most mégis aggódom érte. Nem tudom eldőnteni, hogy komoly bajról van-e szó, vagy csak a kora miatt túlreagálom.
Válaszát előre is köszönöm!

Egy aggódó gazdi

2017.12.26

Állatorvos

Ivartalanított kutya? Sajnos én sem tudom eldönteni, hogy komoly-e a baj. Ha egy kutya bágyadt, étvágytalan, akkor az általában betegségre utal. Ez alapján nem lehet megmondani, hogy mi a probléma, szinte minden betegség bágyadtsággal, étvágytalansággal jár…A leírás alapján emlődaganata van a kutyának, de az egyáltalán nem biztos, hogy az okozza a tüneteket. Lehet, hogy álvemhes a kutya? Ha úgy érzi, hogy változott kedvence viselkedése, akkor mindenképpen keresse fel állatorvosát. Én vizsgálat nélkül nem írhatok ilyesmit, hogy: Nyugodjon meg nincs komoly baj…

Vissza a kérdésekhez