EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelet Doktor Úr/Hölgy! Érdeklődnék mert van egy 7 éves oltott sziami cicam es mellé fogadnank be egy oltatlan kiskutyat. Nálunk kerülne sor az oltasara (7hetes) bármiféle betegséget elkaphat a cicam? Köszönöm válaszát.

2017.10.05

Állatorvos

Ha a kiskutya láthatóan egészséges, akkor nagyon kicsi az esélye annak, hogy bármit is elkap a cica a kutyától. Nagyon fontos, hogy a kiskutya már több alkalommal féreghajtott legyen, mielőtt önökhöz kerül. Ha nem volt több alkalommal féreghajtás, akkor érdemes Advocate cseppet is adni a kutyának a féreghajtóval együtt, amikor Önökhöz kerül, mert a csepp nem csak a bélben lévő kifejlett férgek ellen hatékony.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem