Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem, 7 hónapos törpe tacskóm mindig bent végzi el a dolgát! Estére be szoktuk engedni, télen egész nap bennt volt, talán ezért szokott rá a benti székeléshez. Egész nap, ha kint van az udvaron, vagy sétálni visszük, akkor is megvárja, míg beengedjük és ott kakil a folyosón ,nem is az alomba sose. Sokmindent próbáltunk, a kakit kivittük, ill. az alomba tettük, de nem ért semmit! Ha meg leszidjuk, akkor azt hiszi, hogy játszunk. Nagyon eleven, aranyos kutyus, de nehéz mindig utána bent takarítani. Van-e ötlete, mit tudunk tenni, hogy kint kakiljon?? Van-e erre valami gyógyszer, spray? Nagyon köszönöm, ha segítene!

2016.05.13

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Elméletileg léteznek ilyen sprayk, ki lehet őket próbálni, de én nem nagyon hiszek bennük. Amikor éppen kakil akkor nyakánál fogva megfogni és kivinni az udvarra- közben szidni egyszerű vezényszavakkal (nem, pfúj), ha kiérnek akkor persze nem szabad már szidni, ha ott befejezi, nagyon megdicsérni akár jutalom falattal. Idő, kitartás és szigor kérdése és biztos vagyok benne, hogy meg fogja tanulni.

üdv

Vissza a kérdésekhez