Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem doktorur! Kérdésem lenne önhöz! 2 napja vettünk egy 6 hetes magyarvizsla kölyköt hasmenése volt tegnap meg kapta fél darab fereghajtot és ma este kakilt egy fehér gilisztat de nem élt a giliszta rizst főztünk neki a széklete már jobb lett rizsel és friszkiz kölyök táppal kevés vízzel etetjuk de reméljük hogy már nincs benne ez a fehér színű giliszta! Köszönöm előre is doktor úr! Üdv Bálint Zsolt!

2018.08.29

Állatorvos

A féreg azért nem élt, mert féreghajtót kapott a kutya. Ha a parazita olyasmi volt, mint egy makaróni, akkor nagyon valószínű, hogy a kutya orsóférges. Ilyenkor addig kell 2 hetente ismételni a féreghajtást, amíg a kezelés eredményeként ürül féreg. Fontos, hogy a bélsarat naponta össze kell szedni (ha kerti kutya), mert onnan a kutya újra visszafertőződik, mivel a tabletta csak a bélcsatornában lévő kifejlett férgeket öli meg, de védelmet nem biztosít az újrafertőződéssel szemben. Ha a kutya több lesz, mint 7 hetes, akkor érdemes például Advocate cseppet használni, mert ez a készítmény hatékony az orsóféreg lárvák ellen is.

Vissza a kérdésekhez