Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem, kutyám cukros, 25-ös vércukorral, önök melyik inzulint használják? Insulatard penfill jó-e, vagy van jobb is, hogyan kell adagolni? Caninsulin jobb-e?

Köszönöm!

2016.07.18

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Az inzulin adása mellett nagyon fontos az állat táplálása is. Komoly cukorgörbéket kell készíteni napi többszöri cukorméréssel, míg sikerül beállítani a kívánt cukor értéket. Mi a Caninzulint használjuk rutin szerűen, de egyedileg beállítva, minden kutyának más az anyagcseréje, és az igénye. Csak, ha rezisztencia van, vagy más okból nem működik a Caninsulin, akkor váltunk esetleg humán készítményekre, de alapból nem ajánlom.

Azt javaslom, keressen fel egy endokrinológiában jártas állatorvost, aki gyakorlatban is tud segíteni Önnek, és beállítják az állat cukrát.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem