Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem ! Ticzy cica /ivartalanított nőstény/ 10 éves házi cirmos. kb. 1 éve folyamatosan a hátsó lábain, hasán, felfelé a bordákig kopaszodik, és szürkés szinü a bőre. Egy hete folyamatosan kihány mindent, nem is eszik. Többször jártunk orvosnál, a diagnózis: csirke allergia. Spec. tápot kap, de egy hete romlik az állapota, fogy. Csak száraz tápot eszik semmi mást nem fogad el. Mi tévő legyek? Vitaminhiány? csirke allergia? Rák? Öregség? Tisztelettel várom válaszát. Koncsos Gáborné

2015.02.08

Állatorvos

Szerintem itt vérvizsgálatra és hasi ultrahangra lenne szükség, hogy kiderüljön mi a probléma. Ha speciális tápot kap, ami eddig nem okozott problémát, akkor nem valószínű, hogy az allergia okozza ezt a hirtelen állapotromlást. Vigye sürgősen orvoshoz a cicát, itt vizsgálat nélkül nem lehet segíteni. Ha a cica nem eszik, nem iszik, akkor biztosan infúzióra is szüksége van. A daganatos betegségeken kívül számos más állapot is járhat étvágytalansággal és hányással.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem