Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszteletem! Van 2 cicánk, mindkettő kb 6 éves ivartalanitott kandur kb 5 kg és egy nőstény aki öszvisz 2 – 2,5 kg. 2015 oktoberében a kandúr cicának szájfertőzése volt és leszedték fogkövét. a nőstény cicánkat meg ivrtalanítottuk novemberben, mert jelölgetett. Semmi bajság nem volt. Szeretik egymást velünk alszanak 1 szobában az ágyon.Most viszont láttuk hogy borzasztóan rossz állapotba lettek a nőstény fogai elvittük leszedetni a fogkövét neki is.Mire magához tért a műtétből /elég sokáig volt kotyagos/ meglátta a másik nagy macskát és minden indok nélkül megtámadta. Zavarta az egész lakáson keresztül az meg menekült .Morgás üvöltés harapás minden volt.Ez kb 3 szor fordult elő.Na azota nem lehet egy légtérbe tartani öket.Kb. 3 napja.Külön szoba ,kajás tál, alom. A nagy macska borzasztoan fél , ekkor ő morog a kicsi csaj meg fúj, nyaffant egyet kettőt és támadna is ha hagynánk.Nem értjük mi lett vele. Probálnánk összeszoktatni ujra őket.Mert igy ez elég rossz mindenkinek. Nekünk is mert imádjuk nagyon. Velünk nem változott egyfolytába beszélget, dorombol, jön megy utánunk. Imád minket.Tudna segiteni mi lehet a baj?

2016.01.23

Állatorvos

Egy altatás és műtét lehet nagy trauma, stressz egy cicának, amire ezek szerint így reagál. Adjanak neki néhány napot, hogy elhúzódhasson. Próbálhatnak Feliway párologtatót használni, ami nyugtató hatású feromonokat tartalmaz. Reméljük, hogy az idő megoldja a dolgot és a cica megnyugszik.

Vissza a kérdésekhez